Loading...
Sinusta huolehtii 2020-11-10T11:49:26+00:00

Naprapaatti Elsa Sorvo

Tavoitteenani on tarjota asiakkaille parasta mahdollista tutkimukseen perustuvaa hoitoa ja neuvontaa. Asiakkaalleni se tarkoittaa esimerkiksi kipujen vähenemistä, työkyvyn paranemista tai harjoittelun tehostumista – asiakkaan tarpeet ja tavoitteet huomioiden.

Terapeuttina olen luotettava ja myötätuntoinen. Kohtaan asiakkaani avoimen kiinnostuneesti. Tavoitteenani on asiakkaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukeminen. Vastaanotollani kenenkään ei tarvitse olla täydellinen.

Säännöllisellä kouluttautumisella kehitän itseäni tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen tutkimisessa ja hoidossa. Eräs tärkeistä ammatillisista verkostoistani on ​Suomen Kivuntutkimusyhdistys Ry, minkä jäsen olen.

Liikunta on minulle tapa viettää vapaa-aikaa. Se on hauskaa ja terveellistä. Ilman sen kummempaa stressiä. Matkani liikunnan ja urheilun parissa on ollut antoisa ja opettavainen. Vuodet Pajulahden urheiluopistossa ja naprapatian koulutusohjelmassa ovat luoneet osaamiselleni vankan perustan. Jos uskot, että palveluistani voi olla hyötyä juuri sinulle tai tunnet jonkun kenelle palveluni voisi sopia, ota rohkeasti yhteyttä.

Mitä naprapatia on?

Naprapatia on manuaalisen lääketieteen hoitomuoto, joka on erikoistunut tutkimaan, hoitamaan ja ennaltaehkäisemään tuki- ja liikuntaelinten ongelmia. Käytetyt tutkimus- ja hoitomenetelmät perustuvat tutkittuun, tieteelliseen näyttöön. Naprapaatin osaamisen taustana on näyttöön perustuva lääketiede, jonka pohjalta diagnostiikka, tautiluokitukset ja hoitomenetelmät rakentuvat. Naprapaatin käyttämiä hoitomenetelmiä ovat esimerkiksi nivelten manipulaatio- ja mobilisaatiohoidot, lihasten ja pehmytkudosten käsittelyt ja lääkinnällinen harjoitusterapia.

Vastaanottokäynnin tavoitteena on selvittää asiakkaan oireen syy ja alkuperä. Naprapaatti haastattelee ja tutkii asiakkaan. Kliinisessä tutkimisessa käytössä on erilaisia ortopedisiä ja neurologisia testejä. Vastaanottokäynnillä huomioidaan myös mahdollisten jatkotutkimusten, kuten kuvantamistutkimusten tai lääkärin konsultaation tarve.

Huolellisen tutkimisen ja asiakkaan kertoman perusteella suunnitellaan yksilöllinen hoitokokonaisuus. Manuaalisen käsittelyn tarkoitus on luoda valmiudet aktiivisesti tehtävien harjoitteiden tekemiseen. Harjoitteilla parannetaan toimintakykyä ja pyritään ennaltaehkäisemään ongelman uusiutuminen. Harjoittelun onkin osoitettu olevan vaikuttava ja kustannustehokas hoitomuoto useisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Naprapaatti voi suorittaa myös lihasvoiman ja fyysisen suorituskyvyn mittauksia.

Naprapaatti on Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran rekisteröimä nimikesuojattu terveydenhoitoalan ammattilainen. Opinnoissa käsitellään kattavasti ihmisen anatomiaa, biomekaniikkaa, patologiaa, liikuntafysiologiaa, urheilulääketiedettä, neurologiaa, radiologiaa, ortopediaa, kipufysiologiaa ja farmakologiaa.

Varaa aikasi tästä